Poradna Šampony


Autor: | Vloženo: 26.08.2014 000 12:44 | Témata: Poradna Šampony

Jak pečovat o vlasy?

Dobrý den,
používám šampon z mrtvého moře od Seacare.Ale mám s ním problémy.Vlasy mi to sice intenzivně vyživuje,ale při mytí mi moc nepění a musím vlasy drhnout abych si ten šampon z vlasů dobře smyla...Jak dělám co dělám,po umytí mám vlasy zacuchané a slepené.Navíc se mi hned po mytí zdají mastné.Je to tím,že takhle ten šampon má působit? Nebo ho jen špatně smývám?Pění tento šampon? Mám vlnité vlasy,jenže nevím jak správně o ně pečovat ..pokud je to tím že ho špatně smávým,potřebovala bych pomoc ohledně techniky mytí vlasů..

  • 27. srpna 2014 - Oficiální zástupce obchodu jk-kosmetika

    Dobrý den Míšo,
    kvalitní šampon by se měl z vlasů dobře vymývat a vlasy by měly být na dotek hebké. Doporučovala bych Vám šampon z řady Enrich a doplnila Condicionerem vše od Welly.

    Přeji hezký den
    www.jk-kosmetika.cz

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne
  • milada-kosmetika

    milada-kosmetika

    29. srpna 2014

    Dobrý den,

    bohužel, šampon značky Seacare neznám. Používám a doporučuji všem kosmetické přípravky, tedy i šampony, značky Belea. Vámi používaný šampon zřejmě obsahuje kromě solí z Mrtvého moře i nějakou látku, která není vhodná pro Vaše vlasy. A to, že málo pění, ještě neznamená, že není kvalitní. Při umývání vlasů postupujte následovně: nejdříve si opláchněte vlasy čistou vodou. Šampon nelijte přímo na vlasy, ale dejte si malé množství /tak čajovou lžičku/ do dlaní a v dlaních napěňte. Opatrně ho pak vmasírujte krouživými pohyby až ke kořínkům vlasů. V žádném případě si nedrhněte hlavu nehty, tím si můžete poškodit vlasy a urychlujete jejich maštění. Pak si vlasy opláchněte proudem příjemně vlažné vody. Pokud se Vám zdá, že vlasy nemáte pořádně umyté, tento postup zopakujte znovu. Šampon nenechávejte na hlavě dlouho a nepoužívejte horkou vodu! Doporučil bych Vám v každém případě pro snadnější rozčesávání po umytí používat balzám nebo kondicioner....to zvlášť ve Vašem případě - vlnité vlasy. Balzám rozetřete mezi prsty a jemně vtírejte do usušených vlasů.
    V naší nabídce si můžete vybrat šampon - balzám z Mrtvého moře. Šampon je již doplněný o koncetrovaný minerální kondicionér.
    K mytí vlasů přistupujte jako k příjemnému relaxu. Přeji Vám hezký den

    http://www.eshop-mk.cz...

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.