Nejnovější recenze ze sekce Šampony
- skvělý
Dlouho jsem hledala šampon po kterém nesvědí hlava. Tento toto očekávání splnil.
Black Colour Protection Shampoo 500 ml
J.G.
Přidáno: 15. listopadu 2024
(naposledy upraveno 15. listopadu 2024)
Zakoupeno v Svět kadeřnictví.cz
- Lehký na vlasy, lahodně voní, myslím, že je to velmi ekonomické, dávkovač s pumpičkou je velmi pohodlný a vydává malou dávku, ale dostačující pro použití. Design je úžasný. Cena je bombová.
- Zkoušela jsem poprvé
OK
velmi dobré
- dráždí, pokožka mě svědila hned po prvním použití
- vysoká cena
- bohužel obsahuje dráždivé chemické látky (Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride, Diazolidinyl Urea, Butylphenyl Methylpropional)
S výrobkem dle obsahu jsem spokojena
HEAD & SHOULDERS Sada produktů: šampon Head & Shoulders Men Ultra 330ml a deodorant Old Spice Whitewater 50ml
Super
- Na mé vlasy funguje, mám dost šedivé vlasy ale s tímto přípravkem mají hezčí zajímavý odstín, i dle slov kadeřníka: že mám zajímavou barvu, prý by spousta lidi takovou barvu chtěli. Mohl by ještě o malinko víc barvit a byl by asi dokonalý.
- Po tomto šamponu a použití balzámu stejné značky jsou vlasy v dobré kondici, netřepí se a jsou takové nadýchané.
Tento šampon užívám již delší dobu a výrazně mi pomohl s vypadáváním vlasů, to se téměř zastavilo a proto ho můžu vřele doporučit
Nevím, mám ho krátce
nevím, mám ho krátce
- Dobrý pro rozčesávání vlasů.
- Nic.
Dobře se rozčesávají po umytí vlasy, takže občas použiji.Šampony používám jinakrůzné.Ale mohu doporučit.
Krásné vlasy po umyti
- Vhodné na všechny typy vlasů, dobře se rozčesávají a zřejmě jsou i vyživené.
Používám občas, šampony střídám,ale hlavně že se dobře rozčesávají.Tento šampon toto rovněž podporuje.
- pumpička
- příjemná vůně
- akorát pění
- účinný
Kupuji opakovaně, mám odzkoušeno, vyhovuje mi.
- Účinný a efektivní pro mou vlasovou pokožku.
Alpecin Hybrid kofeinový Shampoo 250 ml
Přidáno: 13. listopadu 2024
(naposledy upraveno 13. listopadu 2024)
Zakoupeno v EUCLékárna.cz
Šampon mi vyhovuje napadají mi tolik vlasy a nevytváří se mi lupy.