Nejnovější recenze ze sekce Šampony
- pomáhá proti lupům a pěkně voní
Je dobrý
- Šampon dodává krásný objem a zdravý vzhled.
- Vlasy vypadají lehčí a nadýchanější.
- Šampon má jemnou, svěží vůni.
- Po použití se vlasy snadno rozčesávají.
Tento šampon jsem začala používat před několika týdny a už teď vidím skvělé výsledky. Mám jemné vlasy, které se často zdají splihlé, ale po použití Glamot Pure Volume Shampoo jsou výrazně objemnější a mají zdravější vzhled. Vlasy jsou po umytí příjemně nadýchané, hebké na dotek a snadno se rozčesávají.
Šampon krásně pění a má jemnou, svěží vůni, která není příliš silná, ale příjemně provoní vlasy.
Určitě bych tento šampon doporučila každému, kdo hledá produkt pro přidání objemu k jemným a řídnoucím vlasům. V mém případě je to přesně to, co jsem potřebovala. :)
- Dárek,tuto kosmetiku kupuji opakovaně,kvalitní.
- Kvalitní značka zaručující vhodnou péči o barvené vlasy.
Tento šampón kupuji pravidelně u své kadeřnice protože na barvených vlasech prodlužuje délku výdrže barvy.
- Nefunguje
- Agresivní chemie pro citlivou pokužku, vši i po 30 min pusobeni, byly pořád živě!!!
Jediné co funguje na vši je nechanické vyčesání kvalitním všiváčkem(nekolijrát během 7 dní), za šampony a chemii, to jsou vyhozené peníze.
Aussie SOS Repair Revive vyživující šampon pro namáhané vlasy a vlasovou pokožku 300 ml
Registrovaný uživatel
Přidáno: 10. listopadu 2024
- Po prvním použití vlasy, které měl člověk pocit, že už jim nic nepomůže a nerozčeše je, okamžitě vyhladí.
- V případě použití kondicionéru (opakovaně), vlasy působí zplihle.
Vhodné pravděpodobně na krepaté, vysušené, možná i kudrnaté (nevím, jestli je nenarovná:-)) vlasy. V případě pravidelného mytí (s kondicionérem) vlasy asi zatíží. Působí pak bez objemu.
- Vlasy se dobře rozčesávájí
V pořádku.
na mastné a padající vlasy jsem vyzkoušela leccos, ale tento šampon plně odpovídá, po měsíci velké zlepšení jak s mastnotou, tak s padáním, určitě doporučuji
- šampon je jemný a velmi příjemný
Super věc
- Účes bez čekání
Nejlepší šampón
Wella Invigo Color Brilliance Color Protection Fine Shampoo 1000 ml
Přidáno: 8. listopadu 2024
(naposledy upraveno 10. listopadu 2024)
Zakoupeno v Bezvavlasy
Vlasy jsou lesklé, barva se rychle nevymývá
- Velká spokojenost, rad si produkty opět objednám
Velmi kvalitní produkt za velmi rozumnou cenu
- Za mě nejlepší suchý šampon
- Krásné voni
- Nezanechávají po celé místnosti bílý poprašek jako u jiných značek
Nevím čím to je ale vůně tropical mi přijde nejúčinnější oproti jiným z batiste. Měla jsem asi pět různých a prostě tahle vede. Mám opravdu jemné, řídké vlasy , které se dokáží zanastit už během pár hodin po umytí, takže tohle je moje záchrana. Nezanechávají po celé místnosti bílý poprašek jako u jiných značek, snad možná při prvním použití po otevření trochu mlha je.
Výborný šampon, vlasy se dobře upravují, kupuji opakovaně.
- neutrální šampon, používají i děti 3 a 8 let. Dělá pěkné vlasy
- pumpička se super a lahvičky vypadají hezky v koupelně
Příjemný šampon, pomáhá s mastnými vlasy
Zobrazuji 241 - 260 ze 500 recenzí « Předchozí 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Další »